O nama

PROIZVODNJA I PRODAJA AUTOPRIKOLICA, SERVIS, NAJAM AUTOPRIKOLICA, OPREMA ZA SUHE MARINE, PRODAJA I MONTAŽA EURO AUTOKUKA, STROJNA OBRADA METALA

Intermetalis d.o.o. osnovan je 2011. godine, nastavljajući 30tak godina dugu tradiciju proizvodnje autoprikolica i ugradnje euro autokuka obrta Metalis registriranog 1980. godine.

Tvrtka Intermetalis d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom autoprikolica za prijevoz automobila, radnih strojeva, agregata, motocikala, pčelarskih prikolica, platformi za košnice, prikolica raznih namjena sukladno željama i potrebama kupaca, opreme za suhe marine.

Također nudimo širok asortiman rezervnih dijelova i dodatne opreme za prikolice.

Vršimo servis i popravak polovnih prikolica, te najam.

U našem asortimanu nalazi se prodaja i montaža euro autokuka, prodaja strojeva i opreme za vulkanizerstvo, te alata i opreme za automehaniku.

Bavimo se i strojnom obradom metala.

Intermetalis d.o.o. ima vlastiti proizvodno-servisni pogon na adresi Samoborska cesta 264, 10 090 Zagreb, dok se sjedište nalazi u Jastrebarskom, Vladka Mačeka 84.

Naša misija i vizija

Kontinuirano praćenje potreba kupaca, te usvajanje novih proizvoda s ciljem povećanja proizvodnje i zaposlenosti. Zadovoljenje potreba kupaca kroz proizvodnju koja se odlikuje visokim standardom. Cilj nam je proizvesti što više sastavnih dijelova iz vlastitog proizvodnog pogona kako bi konačni proizvod bio vrhunske kvalitete.