ELEKTRIČNI BICIKL V6

Predstavljamo Valeryd V6. Električni sklopivi bicikl s elegantnim jedinstvenim dizajnom. Električni se motor pokreće kada počnete okretati pedale i možete prijeći do 65 km na jednom punjenju.
ELEKTRIČNI BICIKL V6

VALERYD V6 – ELEKTRIČNI BICIKL S NIZOM PAMETNIH KARAKTERISTIKA

Električni bicikl jeftin je način prijevoza u usporedbi s mopedom, automobilom ili motociklom, a istovremeno je i dobar za okoliš i Vaše zdravlje. Električni bicikl Valeryd V6 savršen je za one koji žele ponijeti svoj bicikl sa sobom gdje god išli, ali ne žele biti preznojeni kada tamo dođu. S pomoću motora možete voziti bicikl ususret vjetru i uz strme uzbrdice bez nepotrebnog napora. Možete pronaći više informacija u nastavku.

  • Domet od 65 km
  • Električni motor za Valeryd V6 ima veliki domet te možete prijeći do 65 km na jednom punjenju
  • Ima težinu od 17 kg
  • Okvir je napravljen od magnezija i zato je iznimno lagan
  • Ponesite bicikl na vlak
  • Električni bicikl Valeryd V6 može se sklopiti i ima praktični transportni kotač i možete ga vrlo jednostavno ponijeti sa sobom.
  • LCD zaslon za potpunu kontrolu

UŽITAK ZA VOŽNJU

Elektricni bicikl jeftin je nacin prijevoza u usporedbi s mopedom, automobilom ili motociklom, a istovremeno je i dobar za okoliš i vaše zdravlje. Elektricni bicikl Valeryd V6 savršen je za one koji žele ponijeti svoj bicikl sa sobom gdje god išli, ali ne žele biti preznojeni kada tamo dodu. S pomocu motora možete voziti bicikl ususret vjetru i uz strme uzbrdice bez nepotrebnog napora.

KADA NE MOŽETE VOZITI BICIKL

Elektricni bicikl V6 sklopiv je i prenosiv. To znaci da ga možete jednostavno ponijeti sa sobom gdje god išli, primjerice na vlak kada idete na posao ili ako želite staviti bicikl u prtljažnik svojeg automobila. Bicikl je takoder iznimno lagan i teži samo 17 kg: okvir je napravljen od laganog metala magnezija. Biciklom se zbog male težine i transportnog kotaca vrlo lako upravlja i može se nositi ako ga ne možete voziti.

25 KM/H DO 65 KM PO PUNJENJU

Bicikl ima jedinstveni i elegantni dizajn koji omogucuje ugodnu vožnju s modernim motorom od 250 W i litij-ionskim akumulatorom koji izdrži do 65 km po punjenju. Punjenje akumulatora traje oko 3 sata i moguc je izuzetno velik broj punjenja prije pada performansi. Takoder možete brzo i jednostavno zamijeniti akumulator kada morate voziti dalje od standardnih udaljenosti, a sve što morate uciniti jest ponijeti dodatan akumulator (dostupan kao dodatna oprema).

PRAKTICNI ZASLON S INFORMACIJAMA

Opremljen je prakticnim LCD zaslonom koji prikazuje brzinu i preostalo punjenje akumulatora. Jednostavno možete promijeniti kolicinu pomoci koju želite od motora tako da izaberete jedan od tri razlicita stupnja prijenosa koji vam omogucuju brzinu do 25 km/h.

SNAGA IZ ŠVEDSKE

E-bicikl Valeryd sadrži pažljivo odabrane kvalitetne dijelove na koje možete racunati svaki dan u tjednu pa stoga nudimo i trogodišnje jamstvo na e-bicikl, a naravno da ima i izjavu o sukladnosti. Vaše osobno osiguranje pokriva vecu štetu na isti nacin kao i s obicnim biciklom. Trebali biste se osjecati sigurno i zašticeno na elektricnom biciklu Valeryd V6!